2014年1月22日星期三

http://www.nikeshoes.com.tw/ yhfg

Men Xiao kaldt denne onde blad brukket av Xiao kaldt selv ikke vet hva nike -order varer, men en ting er sikkert, Zhebing helt forferdelig onde blad brukket av ekstraordinære, og selv da himmelen fire sverd, Zhu Xian Jian absolutt Legend, rote Sword, Sword og depresjon er plantet i Zhebing slukke hendene på den onde blad, nok til å se Zhebing slukke bladet er en forferdelig ond. Men selvsagt dette onde blad brukket av reell makt sove lenger, ellers slukke kraft av den onde blad, kuttet en kanal er også en lek. Mens slukke onde blad sove lenger, men bare kraften slippes ut av Xiao kaldt er for sterk, Zhebing Dao ødelagt, også nike normal.

Dette er et stolt øyeblikk Zhou ble tilsynelatende fanget opp i et vanvidd,nike sko, øynene røde, ansiktet hans dystre forferdelig. Xiao kaldt mot hans syn å angripe, selv brått sprang mot Xiao kaldt, så for nær, Xiao kaldt rett og slett tatt på sengen, selv stolt over å bli omfavnet Zhou ristet hendene på den onde blad brukket av. Xiao kaldt ikke unngå å se ansiktet hans forandret, og hans venstre hånd raskt kastet ut av syklusen av håndflaten, en rekke hit Baizhang, traff Zhou stolt vest. Zhou stolt av det helt inn i et vanvidd som generelt er mer enn Xiao kaldt spydde blod, heller ikke selv la Xiao kaldt.

De resterende fire munker se paret utseende, ansiktet ble blek hjelp, plutselig redd stemme ropte. Men det er en stolt Zhou nike free fullstendig ignorert, plutselig mot Xiao bitende kald skulder til armen. Xiao kaldt plutselig avslørt å være nesten smertefulle tårer, og i det øyeblikket de er nødt til å leve Xiao kaldt, nike free nesten Xiangyebuxiang, selv åpning mot Zhou Zhang også stolte av å bite hodet. De er fanget i et vanvidd som en general. Og Liu Feng og Momo så denne scenen, ansiktet hans ble plutselig blek hjelp, raskt drepte fire åpne, klar til å hjelpe Xiao kaldt.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论