2014年3月18日星期二

http://www.uggbootsaustralia.com.tw coach factory nnmr

Metgezel reddingspoging zou kunnen kwetsen meer metgezellen,nike store, en bijgevolg niet - levensreddende stoppen! Bijna drie Shiyu Zhang, GUO Chuan riep : gooi ! Boeddha 's hand kruisboog geschoten allemaal tegelijk! Deze ronde kruisboogschutters aanval dan de veel grotere noordelijke regio, tegenover de cavalerie is de vorming van dense, hebben niet tot doel het zal niet schieten lucht, onmiddellijk neergemaaid minstens vijftig mensen, het ontbreken van een grote formatie onmiddellijk blokkeren ! GUO Chuan schreeuwde : winden, kwam weer tot leven ! Kruisboog schoot nog een ronde onmiddellijk, en neergemaaid meer dan vijftig coach factory mensen, heeft de vijand naar voren komen !

Versla de vijand, het is vandaag de grootste nike roshe run dag Boeddha's ! Geng Ming riep: stoppen dappere overwinning, Charge! Alle Buddha clan waren allemaal opgevoed geweren, het hele team is als een hele lichaam bedekt met spikes wachtrij, haasten naar de andere kant van het noorden veld cavalerie regelrechte hit gaan! Instant contact met beide kanten op elkaar, GUO Chuan en Gunn broers zijn Qiaosu Qin zwaard in de hand, kiezen voor de vroegere open, zwaard slagroom op en neer, dicht bij de noordelijke regio van een cavalerie Zhanxia Maleis. Vooral GUO Chuan, op het moment is om de verkiezing te Bianchi had een ander handvat zwaard, zwaarden in de hand, die dicht bij ongeveer twintig meter breed cavalerie, alle verminkte lichaam viel paarden !

Ik zag speergeweren de Boeddha altijd groeien met bijna de helft over het veld Noorden,nike, niet om de machete te vermelden, zodat de Boeddha altijd de eerste stap om de vijand wapens neer te steken, met een beroep op de kracht in de armen van de vijand gemakkelijk afsprong halen komen! Een tijd-domein cavalerie noorden zwelt slachtoffers ! Maar terwijl er veel lege paardcavalerie gedood, kon niet het momentum, zelfs paarden Boeddha's stoppen en rijden botste, aan beide zijden van de paarden de hals en nek, worden snel uitgevoerd toen, plotseling riep in gebroken ribben en klopte breuken, op de grond vallen, zodra de leden van de Boeddha zijn overweldigd op de grond, achter de cavalerie over, zodra de tragische stormloop !

没有评论:

发表评论