2013年11月22日星期五

wpmedya.comdelil ugg skor grv1112

Åh, denna region uggs Huan Bi tre betonar utbildningsverksamhet, som ska pågå ett år, och det är för de flesta län, den berörda enheten, kan det inte föras om överföringssegmentet acceptans städer och kommuner måste fortsätta denna verksamhet förlänga nedåt tills de når standarden genomförandet av programmen hittills. Så byggde jag kan ugg australia denna verksamhet, i form av spårning rapporter. Daniel Wu, efter att ha kommit ut från kontoret, Daniel Wu, Zhang Lijuan, då du inte tror så absolut. Hon utexaminerades från regionen för att skriva om Huan här historien, och följde inte den konventionella formen av återrapportering, men deras specifikt letar efter en bil, personligen skickas till tidningsredaktör manuskriptet rum.

Zhang Lijuan chefredaktör kontor hävdade Wang Su -Zhen fall ens nämnt saken till ställdonet. Redaktör för ett fall kan höras WANG Su -Zhen, omedelbart skakade på huvudet : Sally, detta manuskript till orden, måste WANG Su - zhen inte nämner dessa tre ord, annars, för att inte nämna två version, Fourth Edition, och helt enkelt inte kommer att tillåta ugg skor till manuskript publiceras i tidningen. Zhang Lijuan ökade igen hennes ögon. Det finns inget varför ! Dessutom, ta en titt på ugg australia ugg australia egen föreslagit detta ämne, men också mycket olämpligt sak.

Det är lite för radikal sak !ugg australia, Det är helt enkelt överens med den nuvarande utvecklingen trend i tiden ! Slutligen, insvept Zhang Lijuan död hårt slipa under redaktören motvilligt gått med på att detta manuskript till nästa dags förstasida, men är inte vad rubriker, i bästa fall, endast kan anses högt version av nyheterna bara, men ändå i enlighet med redaktören av Words att betyda från de ursprungliga 3.000 ord komprimerats till två hundra ord, var titeln ändrades till en mycket enkel och ödmjuk ord : Huan Bi Jiang Zemin Peking på allvar studera området inspektion till tal.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论